10 vragen aan...

Rick Otter
Recreatiepark De Boshoek

 Boshoek voorthuizen

Achter de deur van...

Van Loenen Totaalonderhoud

 

Hema VoorthuizenHema Voorthuizen


Nog geen maand geleden zijn de deuren geopend van de nieuwe HEMA winkel in Voorthuizen.

De afgelopen zomer is er heel hard gewerkt aan de nieuwbouw van dit prachtige pand op de Hoofdstraat 195 waar voorheen een kinderkledingwinkel en een outletwinkel gevestigd waren. Verbouwen van deze panden bleek niet mogelijk dus is het geheel plat gegooid en er is een nieuw winkelpand neergezet van ongeveer 500 m2 met boven het magazijn.

Op 7 augustus is de HEMA opengegaan en inmiddels zijn er al meer dan 10.000 kassabonnen uitgeprint! Vooral de eerste twee weken kwamen er veel inwoners kijken hoe mooi de winkel geworden was. En om natuurlijk die leuke HEMA artikelen te kopen. Ook veel toeristen, kwamen vooral schoolspulletjes kopen.

Ineke van Ramshorst heeft samen met Sanne den Dekker de dagelijkse leiding over de winkel. Ervaring hebben zij opgedaan in de HEMA winkels van Barneveld, Nunspeet en Scherpenzeel, eveneens eigendom van ondernemer van der Woude. Ze zijn trots om te werken in een nieuwe winkel: “ alles is nieuw en dat is niet alleen voor de klant prettig maar ook wij vinden het leuk om in zo’n mooie winkel te werken. We hebben gedurende de zomervakantie hard gewerkt om de winkel vol met spulletjes te krijgen en dan is het heel leuk wanneer je ziet dat die spullen ook weer verkocht worden!” Sanne: “de mensen in Voorthuizen zijn echt blij dat er in het dorp een HEMA winkel bijgekomen is, vooral de rookworsten verkopen goed en natuurlijk het dagelijks verse gebak. De klanten vinden de Hema echt een aanwinst voor Voorthuizen en dat is het ook! ”

Bij de HEMA Voorthuizen kunnen de klanten onder andere terecht voor gebak, kinderkleding, persoonlijke verzorging, huishoudartikelen, schrijfwaren, voorverpakte koek en snoep. Of voor diensten zoals een tweedaagse fotoservice en een fotokiosk met direct-klaar-afdrukken. Ook online bestellingen via hema.nl zijn af te halen in de winkel.

De winkel is geopend van maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur tot 18.00 uur en op vrijdag heeft de winkel koopavond tot 21.00 uur. In het weekend is de winkel open op zaterdag van 09.00 uur tot 17.00 uur.